Πληροφορίες
Ταξιδίου

Με το πλοίο
Τα πλοία και τα ταχύπλοα- καταμαράν αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά, την Ραφήνα, τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο—Κρήτης. Τα δρομολόγια είναι ιδιαίτερα συχνά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι τιμές των εισιτηρίων εξαρτώνται από τον τύπο του πλοίου που θα επιλέξετε. Με το πλοίο που αναχωρεί από τον Πειραιά το εισιτήριο είναι φτηνότερο και το ταξίδι διαρκεί 5 ώρες, ενώ με το ταχύπλοο από τον Πειραιά το εισιτήριο είναι πιο ακριβό και το ταξίδι διαρκεί 3 ώρες.

Οι συχνότερες διαδρομές είναι Πειραιάς (2:55 – 5 ώρες), Ραφήνα η οποία είναι κοντά στην Αθήνα (2:35 – 4 ώρες), Θήρα/Σαντορίνη (1:45 – 3:15 ώρες), Μύκονος (35΄ – 1:20 ώρες), Σύρος (1:5΄), Νάξος(25΄- 50΄).

Υπάρχουν επίσης συχνά δρομολόγια προς άλλα Κυκλαδίτικα νησιά: Άνδρος, Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Σίφνος, Νάξος, Ιος, Αμοργός και Σαντορίνη, μερικά από τα Δωδεκάνησα και Κρήτη.
Δρομολόγια πλοίων

Με το αεροπλάνο
Εναλλακτικά φτάνετε στην Πάρο με το αεροπλάνο. Το αεροδρόμιο στην Πάρο βρίσκεται 9 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, Παροικιά, κοντά στην Αλυκή. Η απόσταση είναι 20΄και μπορείτε να πάτε με ταξί ή με το λεωφορείο.

Οι πτήσεις από την Αθήνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι πολύ συχνές και διαρκούν 45΄. Επίσης μπορείτε να πετάξετε στην Σαντορίνη ή στην Μύκονο που είναι τα κοντινότερα διεθνή αεροδρόμια και να πάρετε το πλοίο ή το ταχύπλοο.
Ώρες πτήσεων από Αθήνα