Κρατήσεις

Όλες οι κρατήσεις βασίζονται σε μια κατηγορία οχήματος και όχι σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου.

Οδηγός

Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 23 έτη.

Άδεια οδήγησης

Απαιτείται η προσκόμιση ισχύοντος διπλώματος που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνές δίπλωμα μαζί με την προσκόμιση του κανονικού διπλώματος

Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από διοικητικές παραβάσεις επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.

Τρόπος πληρωμής

Ο ενοικιαστής απαιτείται να προσκομίσει πιστωτική κάρτα για εγγύηση της ενοικίασης ακόμα και αν η πληρωμή γίνει με μετρητά. Η ενοικίαση προπληρώνεται.

Ακυρώσεις

Η ακύρωση της κράτησης πρέπει να γίνει τουλάχιστον ενενήντα έξι (96) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης του οχήματος σύμφωνα με κράτηση που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν τη μηχανή κρατήσεων.

Οι ακόλουθες χρεώσεις θα ισχύουν για τις ακυρώσεις κρατήσεων:

Οι παραδόσεις και οι Παραλαβές εκτός ωρών λειτουργίας έχουν επιβάρυνση 15€

Σύστημα πλοήγησης(GPS)

Η χρέωση για το GPS είναι 8€/ημέρα κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας με μέγιστη χρέωση τα 50€/ενοικίαση.

Παιδικό κάθισμα

Η χρέωση για παιδικό κάθισμα ορίζεται στα 4€/ημέρα κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας με μέγιστη χρέωση τα 50€/ενοικίαση.

Καύσιμα

Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση παραλαβής του αυτοκινήτου με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη εκκίνησης ο πελάτης επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου. Καμία επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ’ ότι παρελήφθη.

Ατύχημα

Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία καθώς και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας. Σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητας του πελάτη μας, επιβαρύνεται με 15€ για έξοδα διαχείρισης φακέλου ατυχήματος.

Ασφάλειες

Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων για υλικές ζημιές τρίτων (εξαιρουμένων α) του οδηγού και επιβατών αυτών

CDW – Απαλλαγή καταβολής προκληθείσα ζημιάς: Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

  • άνω των 600€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των 12€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες A,AA,B,C.
  • άνω των 900€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των 15€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες D,M,L.

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων

ECDW – Extra Απαλλαγή καταβολής προκληθείσα ζημιάς: Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

  • άνω των 300€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των 24€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες A,AA,B,C
  • άνω των 450€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των 30€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες D,M,L

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων.

SCDW – Super Απαλλαγή καταβολής προκληθείσα ζημιάς: Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

  • άνω των 150€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των 36€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες A,AA,B,C
  • άνω των 250€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των 45€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες D,M,L

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων.

LW: Κάλυψη ελαστικών και θραύση κρυστάλλων

Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά στα ελαστικά ή στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των:

  • 12€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες A,AA,B,C
  • 15€ για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες D,M,L

Οδική Βοήθεια

Τα αυτοκίνητα καλύπτονται 24 ώρες από οδική βοήθεια. Στοιχεία επικοινωνίας θα σας δοθούν από το σταθμό.